Translate

joi, 25 iunie 2015

Cosânzeana – când port zâmbetul tău

   

  Această lucrare s-a născut din dorința de a crea ceva care să exprime esența sufletului femeii  și s-a concretizat în ceea ce aduc acum in fața dumneavoastră ca urmare a solicitării unei foarte bune și frumoase prietene de a-i crea un accesoriu unic de prins în păr .  Fiecare dintre noi suntem unici , frumoși în felul nostru și de aceea mereu căutam în noi înșine ceea ce ne face sa fim așa … pentru ca numai acesta este darul nostru de oferit lumii si universului – unicitatea noastră .


  Astfel am adus la lumină un accesoriu cu parfum de vis , înflorit din fire minunate de bumbac ce oferă o notă de lumină aparte ,  ținutei acelei  doamne sau domnișoare care alege să îl poarte . 


Toate piesele acestui accesoriu sunt lucrate integral manual cu acul si croșeta , încet cu grijă și răbdare , și sunt montate prin coasere pe o baza metalica de prindere . Am folosit fire de bumbac de cea mai buna calitate( mercerizat ) pentru a realiza floarea si bobocelul acesteia cât și pentru realizarea frunzelor și  bazei pe care sunt prinse toate acestea înainte de a fi montate pe sistemul de prindere metalic .


 Sper sa fi reușit prin această creație sa exprim surâsul interior al femeii îndrăgostite , câte ceva din sufletul pur si candid al acesteia ce emană dragoste și viață . 
Pentru întrebări și detalii mă puteți contacta la nr. : 0747 65 84 22 sau la adresa de e-mail : zachmanflavia24@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu