Translate

sâmbătă, 29 august 2015

Broșă croșetată - Floare de Lumină





Prin aceasta lucrare mi-am dorit sa aduc in cei ce o privesc cate ceva din frumusetea muntelui , mângâiat de razele unui răsărit de soare .. Am adunat intr-o singura floare cate putin din caldura lemnului , verdele frumos al vietii si iubirii , toate unite de o lumina candida ce le sporeste taina . O floare a muntelui , simbol al idealului atins cu rabdare si perseverenta , la care poti ajunge doar pe propriul drum , pornind mereu pe carari neumblate .
Acest accesoriu este lucrat integral manual , cu croseta , din fire de bumbac de cea mai buna calitate , toate componentele fiind asamblate prin coasere . Este prevazut cu un ac de prindere metalic , pentru a fi mai usor de atasat unei esarfe , palarii sau unui obiect vestimentar . Dimensiune maxima : 9cm . La cerere poate fi realizat in orice alta combinatie de culori . 
Îmi doresc ca aceasta brosa crosetata sa puna in valoare tot ce au mai frumos doamnele sau domnisoarele care aleg sa il poarte , anume bucuria vietii si puritatea sufletului lor .
Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la nr. 0747 658 422 sau pe e-mail la : zachmanflavia24@yahoo.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu