Translate

miercuri, 13 iulie 2016

Cosânzeana - Accesoriu croșetat manual , pentru prins în păr


Această lucrare s-a născut din dorința de a crea ceva care să exprime esența sufletului femeii și s-a concretizat în ceea ce aduc acum in fața dumneavoastră ca urmare a solicitării unei foarte bune și frumoase prietene de a-i crea un accesoriu unic de prins în păr .
Fiecare dintre noi suntem unici , frumoși în felul nostru și de aceea mereu căutam în noi înșine ceea ce ne face sa fim așa … pentru ca numai acesta este darul nostru de oferit lumii si universului – unicitatea noastră .

Astfel am adus la lumină un accesoriu cu parfum de vis , înflorit din fire minunate de bumbac ce oferă o notă de lumină aparte ținutei acelei doamne sau domnișoare care alege să îl poarte .

Toate piesele acestui accesoriu sunt lucrate integral manual cu acul si croșeta , încet cu grijă și răbdare , și sunt montate prin coasere pe o baza metalica de prindere .
Am folosit fire de bumbac de cea mai buna calitate( mercerizat ) pentru a realiza floarea si bobocelul acesteia cât și pentru realizarea frunzelor și bazei pe care sunt prinse toate acestea înainte de a fi montate pe sistemul metalic .

Sper sa fi reușit prin această creație sa exprim surâsul interior al femeii îndrăgostite, câte ceva din sufletul pur si candid al acesteia ce emană dragoste și viață .

Pentru întrebări și detalii mă puteți contacta pe nr. : 0747 658 422 sau pe adresa de e-mail : zachmanflavia24@yahoo.com

De asemenea va invit sa vizualizați mai multe lucrări croșetate și alte creații pe site-ul : http://floaredelumina.weebly.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu