Translate

luni, 18 iulie 2016

Povestea tandrei îmbrațișări - Geantă croșetată manual din fire de bumbac
Geantă croșetată manual din fir de bumbac românesc , captusită cu pânză de bumbac , prevăzută cu cataramă lucrată tot artizanal , din lemn , pentru reglarea baretei .

În interior este întărită cu pănză termoadezivă iar fundul este rigidizat cu folie dura din plastic.

La exterior toate elementele de design sunt croșetate si brodate manual cu acul .
Sistemul de închidere este cu fermoar .

Dimensiuni : 21/38/8 cm.

Acest accesoriu se curață usor , manual în baie de apa calduță (30°) cu un detergent delicat , fara stoarceri agresive și se usucă pe o suprafață plană . Se poate aplica și curațarea uscată .

Pentru comenzi sau informații suplimentare mă puteți contacta pe nr. 0747 658 422 sau pe e-mail : zachmanflavia24@yahoo.com

Mai multe lucrari croșetate precum si alte creații va invit sa vizualizati pe site-ul : http://floaredelumina.weebly.com/

Un comentariu:

  1. Să concepi un design , un model nou , autentic solicita timp , rabdare cu tine însuți , sute de ore de căutări , zeci de idei ce se completează sau nu în planul aplicării și răspunsuri sau frânturi de răspunsuri în fulgerul unei secunde .
    Sufletul unui creator e într-o cautare continuă , o ardere intensă - niciodată acolo unde îl știi , întotdeauna acolo unde simte ca gasește ceva , însa permanent prezent în el însuși și conștient de aceasta .

    RăspundețiȘtergere