Translate

miercuri, 21 septembrie 2016

Cosânzeana ( cand port zâmbetul tău ) - accesoriu croșetat manual (floare ) pentru prins în păr


 Un accesoriu cu parfum de vis , înflorit din fire minunate de bumbac ce oferă o notă de lumină aparte ținutei acelei doamne sau domnișoare care alege să îl poarte .

Toate piesele acestui accesoriu sunt lucrate integral manual cu acul si croșeta , încet cu grijă și răbdare , și sunt montate prin coasere pe o baza metalica de prindere .
Am folosit fire de bumbac de cea mai buna calitate( mercerizat ) pentru a realiza floarea si bobocelul acesteia cât și pentru realizarea frunzelor și bazei pe care sunt prinse toate acestea înainte de a fi montate pe sistemul metalic .

Sper sa fi reușit prin această creație sa exprim surâsul interior al femeii îndrăgostite, câte ceva din sufletul pur si candid al acesteia ce emană dragoste și viață .

Pentru informatii suplimentare si comenzi  mă puteți contacta pe nr. : 0747 658 422 sau pe adresa de e-mail : zachmanflavia24@yahoo.com .
De asemenea va invit sa vizualizați mai multe lucrări croșetate și alte creații pe site-ul : http://floaredelumina.weebly.com/

Un comentariu:

  1. Pentru detalii si comenzi mă puteți contacta pe nr. : 0747 658 422 sau pe address de e-mail : zachmanflavia24@yahoo.com .
    De asemenea va invit sa vizualizați mai multe lucrări croșetate și alte creații handmade pe site-ul : http://floaredelumina.weebly.com/

    RăspundețiȘtergere