Translate

marți, 17 ianuarie 2017

Cosânzeana - floare crosetata pentru prins în păr - accesorii crosetate


Un accesoriu cu parfum de vis , înflorit din fire minunate de bumbac ce oferă o notă de lumină aparte ținutei acelei doamne sau domnișoare care alege să îl poarte .
 Toate piesele acestui accesoriu sunt lucrate integral manual cu acul si croșeta , încet cu grijă și răbdare , și sunt montate prin coasere pe o baza metalica de prindere .
 Am folosit fire de bumbac de cea mai buna calitate( mercerizat ) pentru a realiza floarea si bobocelul acesteia cât și pentru realizarea frunzelor și bazei pe care sunt prinse toate acestea înainte de a fi montate pe sistemul metalic .
 Sper sa fi reușit prin această creație sa exprim surâsul interior al femeii îndrăgostite, câte ceva din sufletul pur si candid al acesteia ce emană dragoste și viață . 
Pentru detalii suplimentare si comenzi mă puteți contacta pe nr. : 0747 658 422 sau pe adresa de e-mail : zachmanflavia24@yahoo.com .
 De asemenea va invit sa vizualizați mai multe lucrări croșetate și alte creații pe site-ul de prezentare : http://floaredelumina.weebly.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu