Translate

sâmbătă, 8 aprilie 2017

Chemări de dincolo de piatră ....





„ Nu sunt oare douăsprezece ceasuri într-o zi ? Dacă umblă cineva ziua , nu se împiedică , pentru că el vede lumina acestei lumi . Iar dacă umblă cineva noaptea , se împiedică , pentru că lumina nu este în el . ” ( IOAN 11 - 9,10 )

În fiecare zi Dumnezeu ne vorbește ... cu fiecare clipire de pleoapă în fiecare zvâcnire a inimii ... Viața noastra este însăși expresia prezenței Sale în noi !!! ... Suntem Iubire din Iubirea Lui ...

Ne cheamă la noi înșine sa fim una cu El , vorbindu-ne prin piatra inimii noastre , așa cum a facut-o și acum 2000 de ani :

„ Lazăre , vino afară ! ”

Ne cheamă ca un prieten credincios , care știe că Iubirea este Viață dincolo de aparența morții trupești :

Lazăre , vino afară , din mormântul inimii tale !!....

Pentru că iubirea renaște Omul , risipeste îndoiala , întărește și confirmă prezenta divină în noi și prin noi în întreg universul .

„ Lazăre vino afară !!! ”

Lasă morții ceea ce ai fost , fii viu prin ceea ce Dumnezeu vrea sa fii ! Iubirea doar în noi înșine o vom găsi ... Aceasta este calea cautarii noastre ... acesta este răspunsul chemării lui Hristos !!..

Lazăre , vino afară ! Vino în Lumină , fii viu ...!

Vom simți adevărata iubire atunci când vom răspunde chemării iubirii din noi , dincolo de rațional , de concret , dincolo de eclipsă și îndoială .... Numai atunci va fi adevărata ÎNVIERE ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu